Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق اصناف مشهد گفت: پذیرایی و سرو غذا و نوشیدنی از اذان صبح تا اذان مغرب برای کلیه واحدهای صنفی اعم از رستوارن‌ها، آبمیوه و بستنی فروشی‌ها، سوپر مارکت‌ها، اغذیه فروشی‌ها، فست فودی‌ها، کافی شاپ‌ها و... ممنوع است.

 محمود بنانژاد در گفت‌و گو با ایسنا در خصوص ساعت فعالیت واحدهای صنفی در مشهد در ماه رمضان اظهار کرد: به لحاظ حفظ حرمت ایام ماه رمضان و روزه داران محترم ساعات کاری برخی واحدهای صنفی تغییر کرده و این زمان باید توسط این واحدها رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پذیرایی و سرو غذا و نوشیدنی از اذان صبح تا اذان مغرب برای کلیه واحدهای صنفی اعم از رستوارن‌ها، آبمیوه و بستنی فروشی‌ها، سوپر مارکت‌ها، اغذیه فروشی‌ها، فست فودی‌ها، کافی شاپ‌ها و... ممنوع است.

رئیس اتاق اصناف مشهد خاطرنشان کرد: توزیع مواد غذایی از جمله آش، حلیم، شله و... صرفا به صورت بیرون بر بوده و از ساعت ۱۶:۳۰ به بعد خواهد بود.

همچنین توزیع غذا با پیک موتوری در مشهد از اذان صبح تا اذان مغرب ممنوع است و پیک‌های موتوری که اقدام به توزیع غذا در این زمان نمایند از تردد آن‌ها جلوگیری خواهد شد.

بنانژاد تصریح کرد: صنف بستنی و فالوده فروشان مجاز به عرضه آبمیوه و بستنی از ساعت ۱۹ و به صورت بیرون بر و بسته‌بندی هستند. واحدهای صنفی کباب فروشی، کله‌پزی و آشپزخانه‌ها از ساعت ۱۷ مجاز به صورت فروش و عرضه به صورت بیرون بر هستند.

همچنین کلیه فست فودی‌ها، ساندویچ فروشی‌ها، پیتزا فروشی‌ها و ... از ساعت ۱۷ مجاز به فروش و عرضه موادغذایی و آن هم به صورت بیرون بر بوده و تحت هیچ شرایطی مجاز به پذیرایی در واحد صنفی نخواهند بود.

وی بیان کرد: سرو، فروش و عرضه هر گونه مواد غذایی و نوشیدنی کلیه تالارها، باغ تالارها و... از اذان صبح تا اذان مغرب ممنوع است.

فروش و عرضه هر گونه مواد خوراکی و نوشیدنی در کلیه واحدهای صنفی مستقر در امکان مذهبی، توریستی، ورزشی و ترمینال‌ها در مشهد از اذان صبح تا اذان مغرب ممنوع است. فروش و سرو هر گونه غذا و نوشینی در قهوه خانه‌ها، چایخانه‌ها و کافه‌های سنتی از اذان صبح تا اذان مغرب ممنوع است.

رئیس اتاق اصناف مشهد با اشاره به ساعت کار واحدهای نانوایی یارانه‌ای و آزاد پز گفت: ساعت کار واحدهای نانوایی یارانه‌ای و آزاد پز در شیفت صبح از ساعت ۸ تا ۱۳ و در شیفت عصر از ۱۶ تا حداقل نیم ساعت پس از اذان‌ مغرب است.

نانوایی‌ها که به فعالیت بعد از این زمان تمایل دارند به شرط رعایت سهیمه آرد فعالیت آن‌ها بلامانع است. از تمامی اصناف تقاضا می‌شود با رعایت این موارد و پرهیز از روزه‌خواری در ملاء عام حرمت ماه رمضان را حفظ نمایند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: صورت بیرون واحدهای صنفی فروش و عرضه ماه رمضان فروشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۹۳۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند

مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه دوست نداریم حتی یک واحد صنفی به خاطر قاچاق بسته شود، گفت: در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا مشکلی به وجود نیاید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وحید خدرویسی مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها گفت: براساس قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز اگر کالای قاچاقی در یک واحد صنفی شناسایی شود، علاوه بر توقیف کالاهای قاچاق، در مرتبه اول جریمه نقدی دو برابر ارزش ریالی آن، مرتبه دوم چهار برابر ارزش کالا و مرتبه سوم جریمه نقدی معادل 6 برابر ارزش کالا برای واحدهای صنفی عرضه کننده کالای قاچاق در نظر گرفته شده است. در نتیجه مشاهده می‌کنیم که قانون‌گذار جرایم سنگینی را برای واحدهای صنفی متخلف در نظر گرفته است.

ضرورت پیشگیری اتحادیه‌ها از برخورد قانونی سخت/ بنای ستاد بستن واحدهای صنفی نیست

وی افزود: در تعریف قاچاق، تخلفات مختلفی از مبادی ورود تا محل عرضه در نظر گرفته شده است. ما جلسات متعددی را با تمام اتحادیه‌ها چندین با داشته‌ایم. تمام مسئولین ستاد دوست ندارند که حتی یک واحد صنفی به خاطر بحث قاچاق بسته شود. ما هم بر همه موضوعات واقف هستیم. تمام موارد به کرات بررسی می‌شود و ما روزانه گزارشات تحلیلی برای مقامات عالی کشور ارسال می‌کنیم.

نیت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برگزاری جلسات با اصناف و دیگران همکاری است اگر بنا به مچ‌گیری و برخورد باشد دیگر نیازی به برگزاری جلسات نیست. ما در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا دیگر ضربه نخورید.

بی‌خبری واحدهای صنفی از جرایم شدید قانون

خدرویسی با اشاره به اینکه بخشی از واحدهای صنفی از سختگیری‌های قانون مبارزه با قاچاق کالا بی‌خبر هستند، گفت: بنابراین لازم است تا در حوزه آموزش، اتحادیه‌ها و اتاق اصناف اقداماتی انجام دهند. خواست ما این است که آموزش صحیح در این حوزه انجام شود تا دیگر به سراغ برخورد قانونی نرویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش‌ترین تخلفات صنوف کاشان چیست؟
  • فروش بلیت فوق‌العاده قطار مشهد، از امروز ۹ صبح
  • آغاز فروش بلیت قطارهای فوق‌العاده مشهد از امروز
  • ثبت حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • فروش بلیت فوق‌العاده قطار مشهد، از فردا ۹ صبح
  • نرخ جدید نان «آزادپز» در کردستان اعلام شد
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند